Workshop Basis Taart
Workshop Basis Taart
1 Commentaires | Ajouter un commentaire
In de workshop basis taart decoratie leer je hoe je zelf een taart in lagen snijdt, vult, afsmeert, bekleed en decoreert met fondant. Deze workshop is ook goed te volgen voor...

Article numéro

Kaatje01

€ 57,50
Prix par pièce
 
Liste des favoris

In de workshop basis taart decoratie leer je hoe je zelf een taart in lagen snijdt, vult, afsmeert, bekleed en decoreert met fondant. Deze workshop is ook goed te volgen voor de beginnende taartdecorateur.

In deze workshop ga je zelf aan de slag met een vooraf gemaakte taartbodem. We gaan de taart in lagen snijden met een taartzaag en vullen met verschillende vullingen. Hierna gaan we de taart zo strak mogelijk afsmeren met botercreme en bekleden met fondant. Vervolgens krijg je uitleg over de verschillende taartdecoratietechnieken, het werken met verschillende soorten uitstekers, molds en sierrand uitstekers. Tot slot ga je de taart naar eigen inzicht afwerken en decoreren. Je haalt 8-10 punten uit de taart en de taart is geschikt om in te vriezen tot 3 maanden na de workshop.

Inbegrepen zijn:

  • Koffie, thee en wat lekkers.
  • Het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een biscuit naturel taartbodem van 18cm, taartkarton, verschillende taartvullingen zoals jam, botercreme, banketbakkersroom en lemoncurd, fondant 
  • Een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 3 uur

Let op!
De inschrijving van de workshop is pas compleet na bestelling en betaling van de workshop in de webshop.
Kun je de workshop niet in je winkelmandje plaatsen dan is deze uitverkocht en niet meer te boeken.

Commandé par:

Ajouter un commentaire
Ellen - 20-05-2024 10:31

Ontzettend leuke workshop taart decoreren gekregen voor m’n verjaardag van m’n dochter. Het was een super leuke, leerzame en gezellige middag (lekker tussendoor veel gesnoept en uitgelikt) en we zijn samen super trots op het resultaat! Enne… heel moeilijk om van af te blijven, zo lekker!
Gr Chantal en Ellen