Soezie Original Original Bio Pittenbrood ​BE-BIO-01 2,5kg
Soezie Original Original Bio Pittenbrood ​BE-BIO-01 2,5kg
0 Commentaires | Ajouter un commentaire
Soezie Original Original Bio Pittenbrood ​BE-BIO-01 2,5kg Voor een biologisch pittenbrood met pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad.

Article numéro

25000731

€ 10,75
Prix par pièce

Stock :

Quantité : 
Commander
 
Liste des favoris

Soezie Original Original Bio Pittenbrood ​BE-BIO-01 2,5kg
Voor een biologisch pittenbrood met pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad. Met een zak van 2,5kg kun je 5 broden bakken!
Kijk voor heerlijke recepten met deze mix op de website van Soezie: https://www.soezie.com/nl/productdetail/original-wit-boerenbrood-43.

  • Geschikt voor bereiding in de broodmaker en de oven.
  • Ideaal voor creatieve broodbakkers die zelf gist, zout en andere ingrediënten willen toevoegen.
  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
  • Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid.
Ingrediënten: gedeeltelijk voltarwemeel*, 10,5% pitten (pompoenpitten*, zonnebloempitten*, lijnzaad*, gierst*), gerstemoutextract*, tarwegluten*, meelverbeteraar: ascorbinezuur.
*Product afkomstig van de biologische landbouw.

Bereiding met machine
Doe alle ingrediënten in de broodmachine, maar vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout. Kies een programma van 2 à 3 uur. Bepaal de korstkleur en de grootte van het brood. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster.

Bereiding met de hand
Voeg alle ingrediënten samen. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Commandé par:

Ajouter un commentaire

Aucun commentaire trouvé.