Op verzenddagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Article numéro
: 000356a
Stock :
Snijd 200 gram boter door 500 gram speculaasmix. Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Druk het deeg plat en snijd hier stukken of poppen van van ca.0,5-1 cm dik. Bak dit op een beboterde bakplaat in een voorverwarmde oven ca. 15 - 20 minuten op een temperatuur van 145 - 150 graden. Recept voor gevulde speculaas: Benodigdheden: 500 gram speculaasmix 400 gram amandelspijs 50 gram halve amandelen 1 losgeklopt ei Maak het deeg zoals beschreven in het recept speculaas. Rol het deeg op een met bloem bestrooide aanrecht uit tot een lap van ongeveer 1 cm en snijd deze lap in twee delen. Leg een lap op de beboterde bakplaat. Maak de amandelspijs aan met ¾ losgeklopt ei en druk deze uit tot een stuk dat iets kleiner is dan de deeglap. Bedek het deeg op de plaat met de amandelspijs en leg hier de tweede laag overheen. Druk de randen op elkaar. Druk de amandelen op regelmatige afstand in het deeg en bestrijk de bovenkant met het overige ei. Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de speculaas in ongeveer 40 minuten gaar en bruin op 150 graden. Laat het gebak eerst op de bakplaat afkoelen en leg het dan op een taartrooster om verder af te koelen.
Commandé par:
Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Il est impossible de publier un avis avec 0 étoile. *
Aucun commentaire trouvé.
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.