BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g
BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g
BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g
0 Review | Add review
BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g

Product number

BNC00837

€ 5,10

Stock :

Quantity: 
Order
 
Wishlist

BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g
Een heerlijke plakje suikerbrood bij het ontbijt, bij de lunch of gewoon als tussendoortje. Met deze mix van Brand New Cake maak je nu zelf heerlijk suikerbrood. Suikerbrood is oorspronkelijk een Fries witbrood waarin korrels suiker zijn mee gebakken. Tegenwoordig wordt er naast gewone suiker ook vaak parel- of greinsuiker, kaneel of gember aan toegevoegd. Voor welke versie ga jij?

Recept
500 gram suikerbrood-mix, 250 ml water, 30 gram verse gist of 15 gram droge gist, 150 - 250 gram parelsuikers.

Werkwijze met de hand
1. Als je verse gist gebruikt, deze dan eerst oplossen in wat lauw water.
2. Meng de benodigdheden zonder de parelsuikers en kneed het 8 minuten door.
3. Dek het deeg af met een vochtige theedoek of folie. Laat het deeg afgedekt 30 minuten rijzen op een warme plek.
4. Kneed het deeg samen met de parelsuiker nog 5 minuten door en plaats het deeg in een ingevette vorm en laat 1 - 1,5 uur rijzen.
5. Verwarm de oven op 190°C (heteluchtoven 175°C)
5. Bak het brood in 35 minuten goudbruin gaar. 

Let op: Dit product is niet geschikt voor gebruik in de broodbakmachine, in verband met beschadigingen van het bakblik door de parelsuiker. 

Specificaties
  • Inhoud: 500 gram
  • Geschikt om één suikerbrood te maken 
  • Droog en koel bewaren

 

Information

Tarwepoeder, boterpoeder (melk), suiker, scharrel heel eipoeder, tarwegluten, gejodeerd zout, emulgator E471, E472e, aroma, kleurstof E160b, E160a, meelverbetermiddel E300, tarwemoetbloem, tarwe enzymen. Allergenen Tarwe, melk, ei. Voedingswaarde per 100g kJ: 1561, Kcal: 371, vetten: 66g, verzadigde vetzuren: 4,2g, koolhydraten: 66,5g, waarvan suikers: 10,9g, eiwitten: 11,1g, zout: 1,8g

Order by:

Add review

No reviews found.