PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g
PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g
PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g
0 Bewertungen | Bewertung hinzufügen
PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g

Artikelnummer

P630

€ 7,95

Verfügbarkeit :

Anzahl: 
Bestellen
 
Wunschliste

PATISDECOR Fontein Chocolade Callets Melk 250g

Is er iets lekkerder dan warme gesmolten chocolade?

Ontdek dan de verwennerij van fruit gedoopt in een chocoladefontein, dankzij melkchocolade voor fonteinen Patisdécor. Deze chocolade is rijk aan cacaoboter en garandeert zijn superieure viscositeit en gietbaarheid in fonteinen of smeltingen.

Laat u verleiden door gastronomische snacks dankzij deze melkchocolade met zijn intense, evenwichtige smaak, perfect voor het vieren van grote evenementen zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea.

Je kunt het gebruiken om chocolade, marshmallows, fruit, koekjes, enz. te coaten.

Om optimaal van je fonduechocolade te kunnen genieten, heb je lollystokjes nodig, om het fruit in te prikken, en een chocoladefontein of chocoladefonduemachine.

Productvoordelen:

Zakje met ritssluiting voor eenvoudig opbergen van chocolade, omdat het hersluitbaar is.
Kleine verpakking
Optimale vloeibaarheid en romigheid
Functies :

Merk: Patisdecor
Verpakking: 250 gram
Samenstelling: melkchocolade
Type: fonteinchocolade
Hoe melkchocolade gebruiken voor fonteinen en fondues?
Het is klaar voor gebruik!

Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma.

Kan sporen bevatten van ei, gluten, noten, lupine en sulfieten.

Voedingswaardedeclaratie per 100 g:

Energie: 2.449 kJ / 585 Kcal - Vetten: 40,4 g waarvan verzadigde vetzuren: 24,2 g - Koolhydraten: 47,6 g waarvan suikers: 46,7 g - Eiwit: 6,5 g - Zout: 0,19 g.

Hoe bewaar je fonteinchocolade?
Fontein- en fonduechocolade dient bewaard te worden in de originele, goed gesloten verpakking, op kamertemperatuur (niet hoger dan 20°C), uit de buurt van licht en geuren. Vermijd temperatuurschommelingen.

Goed om te weten:

Houd er rekening mee dat chocolade tijdens het transport bij hoge temperaturen kan smelten, waardoor de vorm verandert. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van het product, dat nog steeds gebruikt kan worden.
Dit product kan alleen geleverd worden bij temperaturen onder de 25°C. Boven deze temperatuur kunnen wij niet leveren. Bedankt voor uw begrip.

 

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen

Keine Bewertungen gefunden