Brand New Cake Creme Chantilly (klopschuim) 100g
Cupcakes en taarten vullen en decoreren kan uitstekend met deze Brand New Cake Creme Chantilly. Deze verrukkelijke extreem witte crème is niet alleen heel lekker maar ook nog eens lekker luchtig, maar toch romig van smaak. De Creme Chantilly is makkelijk is gebruik, je hoeft er alleen maar melk en water aan toe te voegen. Daarnaast is de mix lang houdbaar, waar je altijd en makkelijk een lekker alternatief voor geklopte slagroom met suiker en vanillesmaak in huis hebt!
Het gebruiken van de Brand New Cake Creme Chatilly
Je kunt Crème Chantilly (cremess superior) gebruik voor het vullen, glaceren en decoreren van taarten. De crème wordt ook wel eens als tegenhanger van botercrème gezien, alleen is botercrème veel geler van kleur. De Creme Chantillly is namelijk spierwit.
Recept
100 gram Crème Chantillymix, 66,5 gram halfvolle melk en 66,5 g/ml water.
Werkwijze
- Mix alle drie de ingrediënten met elkaar.
- Klop dit drie minuten tot een mooie en luchtige massa.
- Indien je een heerlijke smaak of kleur aan de crème wilt kun je er nu wat smaakstoffen of kleurstoffen aan toevoegen. Dit er vervolgens goed doorheen spatelen.
Bewaaradvies: droog en koel bewaren.
Specificaties
- Inhoud: 100 gram
- Het aangemaakte product is 2-3 dagen houdbaar in de koeling.
- Verpakking: plastic bakje met deksel