Let op! De sprinkles en chocoladestiften waren houdbaar tot 28-06-24, de 6 chocoladevormen, het kraft doosje en het receptenboekje zijn uiteraard nog goed te gebruiken!
Een Scrapcooking kit die je begeleidt bij het maken van mooie zelfgemaakte chocolade-eieren. Ideaal om chocolade paaseieren te maken met een glanzend resultaat zoals bij de chocolatier! Een origineel gebakje om een leuke en gulzige activiteit te starten of om kinderen en volwassenen te plezieren voor Pasen of tijdens uw theetijd traktaties en verjaardagen.
- Perfect voor Pasen!
- Moulds zijn geschikt voor temperaturen van -20°C tot 35°C. Niet geschikt voor oven of vaatwasser.
- Inhoud: 2 semi-rigide/herbruikbare grote ei chocoladevormen, 4 semi-rigide/herbruikbare kleine ei chocoladevormen, 1 witte choco choco pen, 1 zeegroene choco pen, 30g strooisels, 1 kraft doosje, 1 receptenboekje.
Ingrediënten: suiker, glucosestroop, plantaardige olie (shea, palm, raapzaad, raapzaad), rijstmeel, melk, suikersiroop, maïszetmeel, emulgator: E322, zout, antiklontermiddel: E553b, verdikkingsmiddel: E903, kleurstof: E133, E160a, spirulina, saffloer, E101, E120, glansmiddel: E163, E904.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, vis, aardnoten (pinda's), soja, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2, lupine.