PATISDECOR Keramische Bakbonen 700 g
Zeg vaarwel tegen opgeblazen taartbodems en ontdek het ultieme geheim van perfecte gebakjes: onze keramische bakbonen.
Keramische bakparels zijn de onmisbare metgezellen voor knapperige, gelijkmatig gebakken deegbodems. Geen zorgen meer over taartschelpen die tijdens het bakken opzwellen en kromtrekken!
Het gebruik ervan is eenvoudig en effectief. Prik eenvoudig de taartbodem in met een deegroller, plaats een vel bakpapier in de bodem van uw taart, zorg ervoor dat deze tot buiten de randen uitsteekt en plaats vervolgens de bakballetjes. Dankzij hun gewicht houden ze het deeg op zijn plaats, waardoor luchtbellen en ongewenst puffen worden voorkomen. Tijdens het bakken verdelen de keramische kralen de warmte gelijkmatig, waardoor een gelijkmatige bereiding van de taartbodem wordt gegarandeerd.
Zodra je taart gebakken is, verwijder je eenvoudig de kralen met het bakpapier. U zult versteld staan ​​van het resultaat: een perfect gouden taartbodem, knapperig tot in de perfectie en klaar om te worden belegd met uw favoriete zoete of hartige lekkernijen.
En dat is niet alles! Onze keramische bakballen kunnen keer op keer worden hergebruikt. Na gebruik eenvoudigweg grondig wassen in lauw water, laten afkoelen en drogen. Ze zijn klaar om te worden gebruikt voor uw volgende banketcreatie en bieden u een praktische, voordelige en duurzame oplossing.
Laat uw taartschelpen u nooit meer voor de gek houden. Met onze keramische bakballen beheerst u de kunst van het bakken van gebak en maakt u indruk op uw gasten met taarten die de grootste chef-koks waardig zijn. Breng uw culinaire creaties tot leven en geniet bij elke hap van een perfect resultaat.
Ontdek het geheim van succesvolle taartschelpen. Bestel nu uw gespecialiseerde keramische bakkralen en bereid u voor om uw smaakpapillen te verrassen met onweerstaanbare taarten!
Gebruiks- en onderhoudsinstructies:
Buiten bereik van kinderen houden.
Prik gaatjes in je taartdeeg, bedek het met een vel bakpapier en plaats je keramische bakballetjes erop.
Verwijder na het bakken de balletjes met behulp van het bakpapier. Laat afkoelen en reinig vervolgens met water.