PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep
PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep
PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep
0 Review | Review toevoegen
PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep

Artikelnummer

TC4010

€ 6,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

PATISDECOR BWB Chocolade Mal 3-delig - Chocolade Reep

3-delige chocoladevorm grote reep

Word een mouleerexpert met onze 3-delige chocoladevormen Patisdécor. Praktisch en gemakkelijk te gebruiken, deze mal produceert perfecte, gladde, glanzende lijstwerk.
Bent u op zoek naar een chocoladevorm van professionele kwaliteit die gemakkelijk te gebruiken is en hoogglanzende chocolade produceert?

Dan is deze 3-delige chocoladevorm Patisdécor iets voor jou!

Deze speciale PET-vorm (3-delig) is ideaal om chocolade met meer gemak en precisie te produceren. Het is voorzien van een "markering" die de benodigde hoeveelheid chocolade aangeeft en die slechts één keer in de koelkast mag worden geplaatst.

Het is bijzonder geschikt voor professionals, omdat u hiermee altijd een gelijkmatige schaal en een perfecte afwerking kunt bereiken met hetzelfde gewicht.

Gebruiksaanwijzing:

100 g gesmolten chocolade + 1 g cacaoboterpoeder

Smelt de chocolade en voeg het cacaoboterpoeder toe. Giet het mengsel in elke afdruk in het onderste deel van de mal, waarbij u de vullijn niet overschrijdt. Tik lichtjes op de mal om eventuele luchtbellen te verwijderen.
Plaats de meegeleverde zachte delen in de holte (zonder te drukken), plaats vervolgens het bovenste deel van de vorm erop en druk zachtjes en gelijkmatig aan totdat de chocolade naar de randen van de afdruk stijgt.
Draai de vorm ondersteboven en plaats hem in de koelkast tot de chocolade hard is (ca. 12 minuten).
Verwijder voorzichtig het bovenste deel van de vorm en de zachte delen: je chocoladevormpjes zijn klaar!
Voor gebruik raden wij aan om de mal in te wrijven met een stukje absorberend katoen.

Bereid uw chocolademassa zorgvuldig voor voordat u deze gaat vormen: deze moet glad, fijngemalen en vrij van klontjes zijn.

Reinig voor het eerste gebruik. Na gebruik reinigen met niet-schurend zeepsop. Niet vaatwasmachinebestendig.

Vermijd te heet gieten, omdat dit de mallen kan vervormen. Niet in oven of magnetron plaatsen.

Afmetingen: Lengte: 160 x Breedte: 80,5 x Hoogte: 22 mm
Gewicht van één chocolade: 100 g
Aantal holtes: 1
Materiaal: PET (polyethyleentereftalaat)
Model : Speciaal (3 delen)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.