De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.
Deze Sinaasappel Emulsie bevat alleen natuulijke sinaasappel extracten en heeft een frisse smaak van vers geplukte sinaasappels.
De emulsies zijn op waterbasis en een goed alcohol vrij alternatief voor de meeste extracten. Door geen alcohol te gebruiken, maar natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.
Bevat 112 gram (ca. 110 ml)
Geen alcohol
Kosher
Suikervrij
Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuulijke sinaasappel smaakstof, Arabische gom, Xanthaan gom, natriumbenzoaat
Oplosbaar in water