Met de BrandNewCake Appel-Kaneelcake-mix 400g. Glutenvrij maak je heel eenvoudig en helemaal zelf een glutenvrije appel/kaneelcake. Een plakje van deze cake smaakt ontzettend lekker bij een lekker kopje koffie of thee. Dat wordt genieten!
Recept voor 1 Appel-Kaneelcake van Ø18-20cm
Benodigdheden:
-400g BrandNewCake Appel Kaneelcake Mix
-150g zachte boter*
-150g eieren (ca. 3 stuks)
Keukengerei: handmixer, kom en een bakvorm van circa Ø18-20 cm.
*Wil je een lactosevrij recept? Voeg dan 150g zaadolie toe i.p.v. boter.
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C) en vet de bakvorm in.
2. Doe de mix in een kom en voeg de zachte boter en de eieren toe.
3. Mix het mengsel op een middelhoge snelheid voor circa 5 minuten.
4. Giet het beslag in de ingevette bakvorm.
5. Bak in 30 minuten gaar.
Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, maïsmeel, gedroogde appel 6%, zoetstof: sorbitol (E420); emulgatoren: polyglycerolester van vetzuren (E475), polyoxyethyleensorbitaanmonoöleaat (E433); kaneel 1%, rijsmiddelen difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); verdikkingsmiddelen: guargom (E412), natrium-carboxymethylcellulose (E466); zuurteregelaar: citroenzuur (E330); zout.
Allergenen:
Kan sporen bevatten van melk, ei, soja en noten.
Specificaties:
- Inhoud: 400gr