Wil je graag een verrukkelijke glutenvrije amandelcake maken? Dan is de BrandNewCake Amandelcake-mix 400g. Glutenvrij echt wat voor jou! Met deze cake-mix wordt het namelijk een fluitje van een cent om een lekkere amandelcake op tafel te zetten.
Recept voor 1 Amandelcake van Ø18-20cm
Benodigdheden:
-400g BrandNewCake Amandelcake Mix
-120g zachte boter*
-200g eieren (ca. 3-4 stuks)
Keukengerei: handmixer, kom en een bakvorm van circa Ø18-20 cm.
*Wil je een lactosevrij recept? Voeg dan 120g zaadolie toe i.p.v. boter
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C) en vet de bakvorm in.
2. Doe de mix in een kom en voeg de zachte boter en de eieren toe.
3. Mix het mengsel op een middelhoge snelheid voor circa 5 minuten.
4. Giet het beslag in de ingevette bakvorm.
5. Bak in 50 minuten gaar.
Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, maïsmeel, AMANDELmeel 4%, zoetstof: sorbitol (E420); emulgatoren: polyglycerolester van vetzuren (E475), polyoxyethyleensorbitaanmonoöleaat (E433); rijsmiddelen difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); aroma, zuurteregelaar: glucono-delta-lacton (E575); verdikkingsmiddelen: natrium-carboxymethylcellulose (E466), guargom (E412); zout.
Allergenen:
Bevat amandel. Kan sporen bevatten van melk, ei, soja en noten.
Specificaties:
- Inhoud: 400gr