De Callebaut Chocolade Callets Gold zijn unieke callets met een intense, maar evenwichtige karamel-chocoladesmaak met rijke smaaktoesten van toffee, boter, room en een verrassend vleugje zout. De gouden callets hebben een prachtige warme karamel en lichte amberkleur met een gouden gloed.
De callets gemaakt van de fijnste Belgische chocolade zijn ideaal voor het maken van bonbons, chocolade, bavarois, ganache en veel meer. Je kunt natuurlijk ook je cupcake of koekje in de gesmolten chocolade dopen voor een schitterend effect.
Ingrediënten:
cacaoboter, suiker, melkpoeder, lactose (melk), weipoeder (melk), magere melkpoeder, suiker, emulgator (E322) (soja), natuurlijk vanille aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Vanwege temperatuurverschillen kunnen de callets tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor de verwerking.
Bewaaradvies:
12-20°C, in een donkere reukvrije omgeving.
Inhoud:
400 g.